Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Internationell Försäljningschef

Human Care tillverkar och säljer lösningar för förbättrad rörlighet till människor med särskilda behov. Våra produkter strävar efter att fungera som en naturlig del av livet för alla användare. Human Care grundades 1993 och har sedan dess skapat en stolt historia inom patientvård. Våra över 20 års erfarenhet återspeglas i ett brett utbud av högkvalitativa produkter som erbjuder högt kundvärde och tillfredsställer varje kunds behov.

Våra huvudsakliga produktområden är: rollatorer, taklyftssystem, sjukhussängar och transportstolar för personer med nedsatt rörlighet. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, med dotterbolag i USA, Kanada, Nederländerna och Australien. Dessutom samarbetar vi med distributörer i över 30 länder.

För oss är säkerhet, kvalitet och användbarhet av största vikt. Vi strävar ständigt efter att säkerställa och förbättra högsta kvalitet hos alla våra produkter. I varje detalj, i varje aspekt, håller våra produkter vad de lovar.

Som Internationell Försäljningschef på Human Care AB ansvarar du för all distributörsförsäljning internationellt samt för företagets direktförsäljning i Sverige. (Försäljningen i USA, Kanada, UK, Australien och Nederländerna hanteras av dotterbolagen i respektive land.)

På den svenska marknaden, där stor del av affären sker via offentlig upphandling, är Human Care marknadsledande. För utvecklingen av försäljningen genom distributörer internationellt ligger fokus på att vidareutveckla nuvarande marknader, men det kan också vara aktuellt att etablera nya marknader.

Rollen har sin bas på kontoret i Liljeholmen, Stockholm, med en resmängd på ca planerbara 40-50 resdagar/år. Rollen innefattar personalansvar för två internationella regionsansvariga säljare samt tre säljare och en installatör/servicetekniker i Sverige. Rollen har i nuläget även ett direkt marknadsansvar för distributörerna på några nyckelmarknader.

Vi erbjuder

Detta är en internationell och omväxlande tjänst i en internationell koncern med svenskt huvudkontor. Du kommer in i en organisation med positiv känsla, platt organisation och korta beslutsvägar. Här har du med rätt verktygslåda goda möjligheter att driva och vidareutveckla försäljningen och verksamheten i ett marknadsledande bolag med högkvalitativa produkter.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av/förståelse för offentlig upphandling
• Erfarenhet av distributörsförsäljning
• Jobbat internationellt i någon form
• Tidigare chefs-/ledarerfarenhet, idealt har du strukturerat lett en grupp av säljare

Kompetenser

• Nytänkande och Kreativ
• Nätverkande
• Effektiv delegering
• Drivkraft och Uthållig
• Beslutsam och Resultatorienterad

Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Linus Norrbom (linus.norrbom@k2search.se)
eller Petter Pålsson (petter.palsson@k2search.se) på K2 Search AB. Vi kommer att läsa
ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Ansök tjänsten på
www.k2search.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Executive Search se.