Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsdriven Regionchef, N.Halland/Borås

Apoteket är sveriges största apotekskedja och ett av sveriges populäraste varumärken. Vår historia – och vår långa erfarenhet av samarbete med vården – ger oss ett unikt förtroendekapital. Vilket gör det lättare för oss att förnya apotekserbjudandet, med ett sortiment i ständig utveckling. Vi vill vara ett föredöme för andra apotek! därför letar vi ständigt efter nyfikna talanger som vill arbeta med hälsa, farmaci, och ledarskap. Talanger som kan bidra med att utveckla våra 390 apotek över hela landet.

Vi söker en regionchef som kan ta ansvar för och utveckla ett av sveriges mest välkända varumärken regionalt. I rollen som regionchef n. Halland/borås har du fullt resultatansvar för 21 apotek och 14 direktrapporterande apotekschefer. Tillsammans med dina apotekschefer och medarbetare är ditt uppdrag att öka tillväxt och lönsamhet samt att skapa servicevilja och proaktivt kundbemötande i det dagliga genomförandet. Du implementerar processer, strategier och best practice tillsammans med dina medarbetare.
rollen är mycket affärsorienterad. Det är viktigt att ha känsla, kunskap och förståelse för kund och säljarbete. Det är även avgörande för dina framtida resultat att du arbetar aktivt med service och daglig drift, såväl strategiskt som operativt. Som regionchef driver du olika projekt, bl.a. Förändringsprocesser inom verksamheten.

Vi erbjuder

Detta är rätt utmaning för dig om du har entusiasm och förmåga att utveckla medarbetare och enheter inom service och försäljning. Om du dessutom stimuleras av att tillhöra en stor organisation i sveriges största apotekskedja där klimatet är öppet, hjälpsamt och professionellt är detta rätt tjänst för dig. Erfarenhet av service, detaljhandels- och kedjeutveckling är absolut avgörande för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

• minst 5 år som ledare med dokumenterat goda resultat, gärna lett genom andra chefer
• detaljhandelskunskap eller erfarenhet av kedjedrift inom detaljhandel en stark fördel
• erfarenhet av att driva förändringsprojekt
• god förmåga att kommunicera och uttrycka sig i både tal och skrift
• utvecklad förståelse för sortiment och kundbemötande
• apotekarprogrammet eller motsvarande utbildningsnivå är önskvärd

Egenskaper

• coachande ledare
• affärsmässig
• kommunikativ
• förändringsbenägen & uthållig
• fungerar under stress

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med k2 search, arne nordström på 070-69 89 200 eller ken ahl på 0735-40 52 80. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611