Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsdriven Regionchef, Malmö

Apoteket är sveriges största apotekskedja och ett av sveriges populäraste varumärken. Vår historia – och vår långa erfarenhet av samarbete med vården – ger oss ett unikt förtroendekapital. Vilket gör det lättare för oss att förnya apotekserbjudandet, med ett sortiment i ständig utveckling och nya tjänster. Vi vill vara ett föredöme för andra apotek! därför letar vi ständigt efter nyfikna talanger som vill arbeta med hälsa, farmaci, ledarskap eller driva eget företag. Talanger som kan bidra med att utveckla våra 390 apotek över hela landet.

Vi söker en regionchef som vill ta ansvar för och utveckla ett av sveriges mest välkända varumärken i den expansiva malmöregionen. I rollen som regionchef för malmö och södra skåne har du fullt resultatansvar för 16 apotek, varav några av de största i landet och 12 direktrapporterande apotekschefer. Tillsammans med dina apotekschefer och medarbetare är ditt uppdrag att öka tillväxt och lönsamhet samt att skapa en stark servicevilja och proaktivt kundbemötande i det dagliga genomförandet. Du implementerar processer, strategier och best practice tillsammans med dina medarbetare. Rollen är mycket affärsorienterad och erfarenhet av kedjedrift alternativt detaljhandelskunskap är av stor betydelse för din framgång. Att aktivt arbeta med service och daglig drift både strategiskt och operativt är avgörande för framtida resultat. Regionchefen driver olika projekt, bl.a. Förändringsprocesser inom verksamheten. Du rapporterar till försäljningschefen för södra sverige och ingår i ett nationellt chefsforum.

Vi erbjuder

Detta är rätt utmaning för dig om du har entusiasm och förmåga att utveckla medarbetare och enheter inom service och försäljning. Om du dessutom stimuleras av att tillhöra en stor organisation i sveriges största apotekskedja där klimatet är öppet, hjälpsamt och professionellt är detta rätt tjänst för dig. Erfarenhet av service, detaljhandels- eller kedjeutveckling är absolut avgörande för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

• minst 5 år som ledare med dokumenterat goda resultat, helst lett genom andra chefer
• detaljhandelskunskap och erfarenhet av kedjedrift inom detaljhandel en stark fördel
• erfarenhet av att driva förändringsprojekt
• god förmåga att kommunicera och uttrycka sig i både tal och skrift
• utvecklad förståelse för sortiment och kundbemötande
• civilekonom och/eller apotekarexamen önskvärd men inget krav

Egenskaper

• coachande ledare
• affärsmässig
• kommunikativ
• förändringsbenägen & uthållig
• fungerar under stress

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med k2 search, arne nordström på 070-69 89 200 eller ken ahl på 073-540 52 80. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611