Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef Värmland

Är du värmlands vassaste hr-chef?

Billerudkorsnäs fokuserar på att erbjuda förpackningsmarknaden hållbara material och nya lösningar som ökar kundernas lönsamhet samtidigt som den totala miljöpåverkan minskar. Billerud och korsnäs slogs ihop 2012 och har tillsammans 150 års erfarenhet med sig och är idag världsledande inom pappers- och kartongmaterial. Billerudkorsnäs består av cirka 4300 medarbetare och finns i 18 länder.

Gillar du att driva hr-frågor med ett fokus på affär och utveckling? just nu söker billerudkorsnäs en hr-chef till deras stora bruk i grums där du får möjlighet att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med brukschef och hr-team. Du kommer jobba proaktivt med hr-processer kopplade till affärscykeln och som funktion bidrar ni till att verksamheten når sina expansiva mål. Din uppgift är att skapa engagemang, driva utveckling och se till att organisationen fortsätter vara väl fungerande. Du tycker om att jobba både strategiskt och operativt och du ser på ledarskap som en förutsättning för en framgångsrik organisation.

Din profil

Du har en bred hr-bakgrund där du har jobbat med allt från employer branding till neddragningar. Du har drivit förhandlingar och förändringar och du trivs i företag där utveckling är i fokus. Du har erfarenhet av personalledning och har en akademisk examen från pa-programmet eller liknande.

Vi erbjuder

På billerudkorsnäs får du vara med om en spännande utvecklingsresa där du och ditt hr-team är med och påverkar brukets och företagets fortsatta arbete. Du får möjlighet att arbeta i ett bolag som värnar om miljön, där kollegor trivs och jobbar tillsammans.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med ansvariga konsulter på k2 search ab; josefin cohen, tel. 073-543 74 71 eller annika stålhandske holm, tel. 076-525 90 51. All kontakt med k2 search behandlas konfidentiellt.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611