Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Corporate Sales Manager Sverige

Bmw group northern europe är ett helägt dotterbolag till bmw gmbh, och ansvarar för att koordinera och stötta bmw:s säljkontor såväl som auktoriserade återförsäljare av bmw och mini i norden och baltikum. Region northern europe har ca 250 anställda samt ca 160 återförsäljare och verkstäder. Under rekordåret 2015 såldes över 40 000 bilar och 2200 motorcyklar i regionen.

Rollen

Det går bra för bmw, och företagsaffären står för en betydande del av resultatet.

För att utveckla företagsaffären arbetar du nära återförsäljarna med kampanjer och utbildningsinsatser, och har även ett kontaktnät på internationell nivå internt inom bmw för att utveckla internationella kunder i din region.

Affären driver du tillsammans med ditt team som består av tre key account managers.

Vem är du och vad drivs du av att göra?

Din erfarenhet av och insikt i bilbranschen är gedigen. Kanske till och med ur flera perspektiv, men med betoning på försäljning som är området du brinner för.

Akademisk utbildning och erfarenhet av ledarskap är starka meriter för rollen, liksom att ha arbetat i en internationell organisation.

På bmw ser man framtiden an med stor tillförsikt, och ger sig i kast med utmaningarna med beslutsamhet, glädje och kreativitet. I en miljö där alla motiveras av högt ställda mål och tillsammans strävar efter att uppnå dem, frodas du och får energi.

Att arbeta på bmw

En karriär inom bmw är mer än att arbeta för ett anrikt varumärke. Det handlar om kunskap och strävan efter utveckling, kvalitet och förändring. Att vara på väg.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig senast den 18 augusti! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611