Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Distriktschef västra Sverige

Kraftringen service ab är en del av kraftringen. Inom kraftringens entreprenadverksamhet är vi cirka 200 anställda som omsätter en halv miljard kronor, och bidrar till samhällsnyttan främst genom entreprenad och service inom elkraft och offentlig belysning. Med tjänster inom solceller, e-mobilitet och liknande expansiva teknikområden, visar vi dessutom vårt engagemang för en hållbar framtid. Från kontoren i skåne, halland och småland arbetar vi med entusiasm och hög ambition i hela södra sverige. Tack vare vår kompetens och starka drivkraft är vi en växande aktör att räkna med – nu och framöver.

Rollen som distriktschef innehåller ett övergripande ansvar inom enheten vad gäller försäljning, ekonomi, teknik och personal och verksamhet för att säkerställa att entreprenader och servicearbeten utförs professionellt och affärsmässigt sätt, med fokus på kvalitet och lönsamhet i alla led.

Vi erbjuder
en möjlighet att med entusiasm leda etableringen genom nytt kontor inom kraftringen service ab. Vårt fokus är att vara ledande inom området i södra sverige och denna etablering är ett led i denna satsning. Hos oss erbjuds du såväl trygghet som frihet under ansvar, med många tillfällen att själv ha idéer och påverka ditt arbete. En vanlig arbetsdag handlar mer om mål än om tid, och vårt arbete möts ofta av omedelbar bekräftelse och tacksamhet från omgivningen.

Vi söker dig som har/är
• minst 5 års erfarenhet i liknande position inom elkraft, installation eller bygg.
• drivande
• affärsmässig
• kundfokuserad
• kommunikativ
• en engagerad ledare

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611