Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Koncernredovisningschef

Benify är ett av europas snabbast växande hr-förmånsföretag och har växt till en ledande marknads-position. Idag finns vi i norden samt tyskland, holland och frankrike med ca 350 anställda och en om-sättning på 380 mkr.
På benify säljer vi en unik produkt som gör företag till bättre arbetsgivare. Vi har skapat förmånsporta-len, som, samtidigt som den innehåller tusentals förmåner, också synliggör den totala kompensationen och hjälper företag att bygga ett starkt ”employer brand”. Vår produkt används idag av drygt 800 000 medarbetare på ca 700 bolag. Vi hjälper våra kunder över hela världen med den aktuella utmaningen att bli attraktivare arbetsgivare.

Benify är ett snabbväxande och internationellt hr-techbolag med imponerande tillväxtmål. Med en unik lösning har de revolutionerat hr-branschen, det som började som en idé om att göra hr enkelt är nu ett av de ledande bolagen inom förmåner och ersättning.

Vi söker nu en driven koncernredovisningschef som vill vara med och utveckla arbetet inom företagets ekonomifunktion framåt. I rollen som redovisningschef har du det övergripande ansvaret för bolagets redovisningsprocesser, koncernredovisning, bokslut, upprättande av årsredovisning samt kontakter med revisorer. I rollen ingår också ansvar för deklarationer och skatte- och momsredovisningen samt likviditetsplanering. Du har personalansvar för ett team på nio personer.

Du rapporterar till cfo och tjänsten är placerad på benify’s huvudkontor i stockholm.

Kvalifikationer och erfarenhet:

• dokumenterad ledarskapserfarenhet
• minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
• erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar och effektiviseringar av ekonomiprocesser
• kunskaper i koncernredovisning
• goda systemkunskaper och van officeanvändare, framförallt excel

Personliga egenskaper

Vi letar efter någon som drivs av att leda andra och se sina medarbetare växa. Du har ett stort personligt driv och en vilja att jobba hårt med andra för att nå uppsatta mål och visioner. Benify kännetecknas av en tävlingsinriktad kultur med en vilja att leverera resultat som överträffar förväntningar. Vi söker den som trivs i en miljö där alla ramar och processer inte är satta utan där det är upp till en själv att skapa detta. Du är pedagogisk och besitter goda förmågor att kommunicera i tal och skrift.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611