Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Syd

Moelven modus är nordens ledande producent och leverantör av monteringsfärdiga rumslösningar. Bolaget har ca 500 anställda och drivs decentraliserat med arton lokala avdelningar i sverige och norge. Avdelningskontoren tar hand om försäljning, projektledning och montering i sina distrikt. Kunderna är brukare/hyresgäster i kommersiella lokaler, privata och offentliga fastighetsägare och förvaltare. Tillsammans med arkitekter och byggentreprenörer genomför moelven modus årligen c:a 2300 projekt. Tack vare modern industriell produktion kombineras minimal miljöpåverkan med hög kundnytta.

I rollen som regionchef syd ansvarar du för att moelven modus uppnår sina mål med utgångspunkt från bolagets marknadsplan och strategiplan. Du har fullt ansvar för regionens lönsamhet och utveckling med budgetansvar avseende intäkter och kostnader. Tillsammans med avdelningscheferna utvecklar och genomför du en försäljningsstrategi som kan utveckla lönsamma affärer och kvalitativt genomföra dessa genom medarbetarna. Du är själv övergripande med i sälj- och marknadsarbetet och har kontakt med prioriterade kunder. Rollen innebär också övergripande ansvar för personal och arbetsmiljö för alla inom regionen. Det är en kontaktintensiv roll, både internt och externt och du rapporterar till marknadsområdeschef sverige. Rollen är placerad i malmö eller i göteborg. Vid placering i malmö är man också avdelningschef i malmö.

Som regionchef är du en förebild för företaget internt och externt och arbetar utifrån ett ”vi” perspektiv. Du bygger vidare på en fungerande sälj- och genomförandeorganisation där medarbetarna har tydliga roller för att uppnå avdelningarnas, regionens och företagets mål. I ditt ansvar ligger också att strategiskt utveckla moelven modus tillsammans med marknadsområdeschef och övriga regionchefer.

Vi erbjuder

En viktig, ansvarsfull och dynamisk roll som regionchef i ett marknadsledande företag som arbetar industriellt med en produkt som ger många fördelar (ekonomiskt, tidsmässigt, miljömässigt).

Vi söker dig som har/är

• gedigen erfarenhet från branschen – bakgrund inom fastighets- eller byggbransch
• erfaren, kvalificerad ledare med fullt personalansvar
• haft totalansvar för en verksamhet och gärna arbetat i ledningsgrupp
• affärsmässig och resultatorienterad
• duktig och trygg ledare med en coachande ledarstil
• prestigelös
• lyhörd
• förmåga att fatta beslut och driva igenom

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611