Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

CEO

Riada grundades 2005 och har i mer än ett decennium varit en ledande leverantör av tjänster och produkter inom samarbetslösningar och affärsutveckling. Riada har fram tills i dag haft fullt fokus på partnerskapet med atlassian; ett australiensiskt mjukvaruföretag som framgångsrikt utvecklar och säljer produkter för utvecklare och lösningar inom content management, projekthantering och samarbete. Med ett absolut fokus på agila metoder och atlassians programvara, har riada genom åren hjälpt fler än 1000 organisationer. Bland kunderna finns bl.a. Disney, spotify, intel, google och klarna. Riada har flera år fått utmärkelsen årets gasellföretag och dessutom blivit prisad av atlassian för sin exceptionella tekniska kunskap. Företaget har i dag ett 40-tal medarbetare och omsätter 65 msek.

Rollen

Som ceo får du huvudansvar för att fortsätta riadas mycket framgångsrika utveckling in i nästa fas. Du ansvarar för bolagets ledning, strategiska utveckling och resultat. För att lyckas i denna roll är du en närvarande och synlig ledare med starkt intresse för människor och du har förmåga att lyfta och få ihop teamet mot tydliga gemensamma mål. Vidare är du mån om att bära den viktiga familjära företagskulturen vidare genom både organisk tillväxt och tillväxt via förvärv för att expandera internationellt. Du drivs av viljan att utveckla hela affären med nya tjänsteområden, paketerade lösningar och erbjudanden.

Vi erbjuder

Riadas nuvarande affär möjliggör obegränsade möjligheter att utveckla både befintliga och nya kunder. Det finns en stor potential att växa utanför området mjukvarutveckling då man redan i dag har kunder inom nyckelfunktioner som hr, crm och kommunikation/försäljning. På riada får du chansen att arbeta med trevliga och utvecklingsorienterade kollegor, som dessutom tillhör de allra främsta experterna inom respektive fokusområde.

Kravprofil

Du har erfarenhet av att leda en konsult och/eller sw-verksamhet med p/l-ansvar under stark tillväxt, troligtvis i en mindre organisation. Du vet hur man får med sig medarbetare genom en förändringsresa och en av dina personlighetsdrag är stort sälj och affärsfokus. Är du teknikintresserad är det ett plus och vidare bör du trivas med att ta plats och stå på scen.

Personliga egenskaper

Stresstålig
prestigelös
affärsmässigt och kundfokuserat förhållningssätt
beslutsam
innovativ
utåtriktad och nätverkande
lyhörd och empatisk

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608