Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Global Produktchef

Human Care tillverkar och säljer lösningar för förbättrad rörlighet till människor med särskilda behov. Våra produkter strävar efter att fungera som en naturlig del av livet för alla användare. Human Care grundades 1993 och har sedan dess skapat en stolt historia inom patientvård. Våra över 20 års erfarenhet återspeglas i ett brett utbud av högkvalitativa produkter som erbjuder högt kundvärde och tillfredsställer varje kunds behov.

Våra huvudsakliga produktområden är: rollatorer, taklyftssystem, sjukhussängar och transportstolar för personer med nedsatt rörlighet. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, med dotterbolag i USA, Kanada, Nederländerna och Australien. Dessutom samarbetar vi med distributörer i över 30 länder.

För oss är säkerhet, kvalitet och användbarhet av största vikt. Vi strävar ständigt efter att säkerställa och förbättra högsta kvalitet hos alla våra produkter. I varje detalj, i varje aspekt, håller våra produkter vad de lovar.

Som Global Produktchef på Human Care AB ansvarar du för att hantera marknadskrav, trender, teknologiutveckling samt andra strategiska överväganden kopplat till ditt produktområde. På den operativa sidan ansvarar du för produktkommunikation samt säkerställa att affären kring dessa produkter utvecklas på bästa möjliga sätt. Ditt arbete är en vital del i att säkerställa och utveckla Human Care’s position på en global marknad, samt att nå lönsamhets- och tillväxtmål.

Som produktchef har du ett nära samarbete med utveckling, inköp och produktion. Du är även ett stöd till sälj- och marknadsorganisationen och ser till att relevant produktinformation och säljmaterial finns tillgänglig. Du involveras i och driver på försäljningsorganisationen vid införande av nya produkter.

Produktchefsrollen är mångsidig och drivande i många parallellt pågående projekt och initiativ. Du har ett P&L ansvar för dina produktområden, där du ansvarar för att området når budget och omsättning samt levererar i rätt tid, till rätt kostnad och med god kvalitet.

Du rapporterar direkt till VD och har din bas på huvudkontoret i Liljeholmen, Stockholm.
Tjänsten innefattar internationella resor till kunder och dotterbolag.

Vi erbjuder

Du kommer in i en omväxlande tjänst i en organisation med positiv känsla, platt organisation och korta beslutsvägar. Här har du med rätt verktygslåda goda möjligheter att driva och vidareutveckla affären och verksamheten i ett marknadsledande bolag med högkvalitativa produkter.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av produktledning, gärna i rollen som produktchef
• Ansvarat för hela produkt/kategoricykeln, från utveckling till försäljning
• Erfarenhet av produkt/kategori med teknik involverad, gärna medicinteknik
• Internationell erfarenhet

Kompetenser

• Kommersiellt fokus
• Självständighet
• Drivkraft uthållighet
• Omdöme och beslutsfattande
• Strategiskt tänkande
• Inflytande

Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Linus Norrbom (linus.norrbom@k2search.se)
eller Petter Pålsson (petter.palsson@k2search.se) på K2 Search AB. Vi kommer att läsa
ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Ansök tjänsten på
www.k2search.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

.