Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Sydväst

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Läs mer på www.caverion.se.

I rollen som regionchef Sydväst leder du en av de större regionerna inom Caverion Sverige AB. Regionen består av ca 900 medarbetare fördelade på de olika distrikten i västra och södra Sverige. Regionen växer och ett stort fokus ligger på att leda och coacha distriktscheferna. Du ingår i Sveriges ledningsgrupp och rapporterar till VD. Placering Göteborg.

I rollen ingår
En spännande, dynamisk och utmanande roll i ett växande bolag. Du ansvarar för din regions utveckling, lönsamhet och tillväxt genom att driva igenom Caverions långsiktiga strategi.

Kompetens
• Tidigare erfarenhet av liknande roll och omfattning
• Hög ekonomisk kompetens
• Försäljningserfarenhet
• Framgångsrik ledare med förmågan att bygga långsiktiga relationer
• Teknisk bakgrund inom bygg, fastighet, el, VVS eller liknande
• Eftergymnasial utbildning med teknisk eller ekonomisk inriktning
• Dokumenterat framgångsrikt förändringsarbete

Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 90 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens
Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Lena Serner tfn 0702-900 995 eller Matilde Castoldi, tfn 0735- 216 501. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.