Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Delägare

Rotocon är ett byggföretag i Sverige inom framförallt badrumsrenovering och byggnation av tvättstugor. Organisationen är effektivt uppbyggd med stor flexibilitet och korta beslutsvägar. Arbetet drivs långsiktigt och med kvalitet i fokus vilket inneburit att Rotocon haft en mycket fin utveckling. Kunderna är framförallt kommunala beställare eller andra bygg- och fastighetsbolag som behöver hjälp med badrumsrenoveringar i hyreslägenheter. Läs mer på https://www.rotocon.se/ 

Rotocon är det lilla företaget som utför arbetet med stort engagemang och passion. Bolaget startades 1992 och har under de senaste 15 åren genomfört över 100 tvättstugeprojekt i Sverige. Ca 4000 badrum har renoverats samt flera ombyggnadsprojekt har genomförts. Rotocon har idag ett fint varumärke i branschen och står för ”kvalité, leveranssäkerhet och kundfokus”.

I din roll som arbets- och projektledare ansvarar du för att projekten löper i enlighet med planerna. Du jobbar nära övriga kollegor på Rotocon samt alla duktiga underentreprenörer som är starkt knutna till verksamheten. Rollen innebär också löpande kontakter med hyresgästerna och du kommer aktivt att arbeta med att den höga kvaliteten bibehålls och att kundnöjdheten fortsätter att vara mycket hög – områden som gjort Rotocon. Rollen innebär också ett aktivt arbete med Rotocons fortsatta utveckling och tillväxt.

För att lyckas i rollen bör du tycka om att jobba både strategiskt och operativt. Du är en viktig del i bolagets fortsatta tillväxt och rollen innebär allt från att utveckla nya affärsmöjligheter till att säkerställa leveransen. Som person är du en prestigelös lagspelare som kan hjälpa till och stötta övriga kollegor både ”stort och smått”.

Vi erbjuder

Passion och stolthet för det man gör genomsyrar bolaget och nyckeln till framgång är ett fint samarbete och en tillit som man har byggt upp med underentreprenörerna. På Rotocon arbetar man effektivt och tar snabbt tag i saker Detta är en spännande möjlighet att själv kunna vara med och påverka sin framtid och för rätt person erbjuder Rotocon möjlighet att bli delägare.

Kvalifikationer

• Erfarenhet som projektledare/platschef/arbetsledare inom byggbranschen
• God erfarenhet i budgetarbete
• Etablerat nätverk i byggbranschen
• Troligen har du en akademisk bakgrund

Kompetenser

• Entreprenöriell
• Strukturerad
• Teamspelare
• Affärsinriktad
• Prestigelös

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Matilde Castoldi, tel. 0735 – 21 65 01, eller Bengt Olander, tel. 0760-00 18 05, på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

.