Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Distriktschef Caverion projekt Göteborg

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Arbetsuppgifter

I vår tillväxtfas söker vi nu en säljinriktad och driven distriktschef med ansvar för projektverksamheten i göteborg-/borås. Verksamhet bedrivs inom teknikdiscipliner el, tele-data, ventilation och vs. Enheten består idag av tre direktrapporterande installationschefer och en total personalstyrka av ca 80 personer. Du ingår i regionens ledningsgrupp. Som distriktschef ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal. Fokus ligger på utveckling och merförsäljning på befintliga kunder samt nykundsbearbetning. Du har budget- och personalansvar och ska utveckla samt stimulera medarbetare till att nå de mål som är uppsatta för enheten. Det är väsentligt att du har goda ledaregenskaper och kan upprätthålla en god kommunikation och samarbete med kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala staber inom caverion. Detta är ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar och möjligheter att växa inom organisationen.

Kompetens

• akademisk examen inom teknik, ekonomi eller motsvarande
• dokumenterad erfarenhet av personal- och resultatansvar
• vi ser att du har en teknisk bakgrund med inriktning mot bygg, fastighet, vs, energi eller liknande
• erfarenhet av affärsutveckling och sammanställning av kalkyler och offerter
• du ska vara affärs- och målinriktad med förmåga att bygga goda långvariga relationer
• som person är du noggrann, målmedveten, kommunikativ, lyhörd och strukturerad med goda ledaregenskaper samt vana att entusiasmera och utveckla team

Varför caverion?

Caverion sverige ab ingår i caverion-koncernen som är noterat på nasdaq omx helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala europa. Caverions verksamhet i sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 90 orter.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611