Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Produktchef Connectivity

Orc Software tillhandahåller teknologilösningar för handel, market making och mäkleri inom finanssektorn. Den avancerade plattformen ger direktaccess till över 100 marknader och möjligheter att handla flera olika tillgångsklasser och i olika valutor. Bland Orc Softwares kunder finns investmentbanker, trading- och market makingfirmor, mäklarhus, institutionella investerare och hedgefonder. Orc Software grundades 1987 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget har över 400 kunder i 33 länder och är noterat på Stockholmsbörsen. Under 2005 uppgick företagets omsättning pro forma till 322 miljoner kronor.

Vi erbjuder…
Ett omväxlande arbete i ett mycket intressant och spännande företag med stark ekonomi och intressant produktportfölj av system mot den finansiella marknaden. Möjligheterna till utveckling och utmaningar inom företaget är stora, såväl i Sverige som internationellt. Kulturen är rättfram och kännetecknas av hög energi och starka ambitioner. Som stöd och bollplank finns det en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens.

Kvalifikationer
• Du har kunskaper om den finansiella marknaden och produkterna.
• Du har generella kunskaper om börshandel.
• Du har erfarenhet av elektroniskhandel från antingen en programleverantör eller en mäklare.
• Akademisk examen i teknik eller/och ekonomi.
• Tidigare arbete med agile är en merit.
• Förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
• Du är kreativ, proaktiv och självgående.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Ulf Jernbeck, tfn 08-642 86 36. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

.