Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior projektledare, Stockholm

På bwin games strävar vi efter att ligga steget före i utvecklingen av poker- och kasinoprodukter och vår kundbas ökar kontinuerligt. Därför letar vi ständigt efter nya medarbetare som vill bidra till och dela vår fortsatta framgång.
på bwin games i sverige är vi ca 300 anställda. Vårt helt nya, supermoderna kontor i stockholm city bjuder på en härlig arbetsmiljö och inte minst, en hänförande utsikt över stadshuset och riddarfjärden. Som medarbetare på bwin kan du förvänta dig stora utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter. Till din hjälp har du alltid den senaste tekniken och kollegor som är bland de absolut bästa i branschen.
totalt arbetar omkring 1000 personer på bwin group runtom i världen. Moderbolaget bwin interactive entertainment ag har varit börsnoterat i wien sedan mars 2000. Mer information om bwin finns på www.bwin.ag och www.bwingames.se. Vi erbjuder dig chansen att utvecklas i denna spännande och expansiva bransch.

Arbetsuppgifter
• leveransansvar för det som projektet skall leverera, från krav till test i f.n. Treveckors ”sprintar”
• du driver aktivt frågor kring metodiken scrum och säkerställer effektivt utnyttjande av teamets förmåga
• genom proaktiv coachning av utvecklarteamen bestående av 5-9 personer specialister per scrum team driver du teamets gruppdynamiska rörelse framåt.

Kvalifikationer
minst 5 års dokumenterad erfarenhet av ledarskap (bakgrund som linjechef är en fördel) lämpligen inom projektledning av olika delar av mjukvaruutvecklingscykeln för produkt och systemutveckling. Viktigt är erfarenhet av objektorienterad utveckling för att förstå teamen och kunna hjälpa dem.

Erfarenhet av scrum och agila metoder är ett extra plus.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611