Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager ERP/CRM

Anoto group ab har utvecklat en den unika teknologin för digital penna och papper som möjliggör överföring av handskriven text till digital form. Företaget grundades 1996 och idag ligger huvudfokus på användarvänliga formulärlösningar för effektiv insamling, överföring och lagring av data inom olika affärsområden som t.ex. Vård, bank och finans, transport och logistik samt utbildning. Anoto är ett litet produktbolag som genom ett globalt partnernätverk verkar på en stor internationell marknad. Anoto group har ca. 115 anställda, kontor i lund (huvudkontor), boston och tokyo. Större ägare är bland andra norden technology, logitech international s/a, robur och dnb. Anoto group:s aktie är noterad på den nordiska börsens mid cap-lista under tickern anot.

Kvalifikationer som behövs för att bli framgångsrik i rollen:
• duktig affärsman
• driven med förmåga och kunskap att utveckla affärsmöjligheter hos kunden
• god teknisk förståelse
• förmåga att arbeta långsiktigt och strukturerat
• analytisk och strategisk i ditt angreppssätt
• erfarenhet från försäljning av mjukvara
• flytande engelska i tal och skrift

Vi erbjuder:
ett omväxlande arbete i ett spännande svenskt, internationellt företag, som fortsätter att växa. Tjänsten har en central roll i verksamheten med huvudansvar för att öka tillväxten inom kundsegmentet erp/crm. Rätt person har mycket stora möjligheter att påverka affärsområdets totala utveckling och hur kundbearbetningen skall se ut. Detta innebär ett nära samarbete med alla avdelningar internt och viktiga befintliga och nya partners.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608