Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Account Manager – Duodopa

Solvay Pharma AB är det svenska dotterbolaget till Solvay Pharmaceuticals Gmbh som är en del av den belgiska läkemedels– och kemikoncernen Solvay S.A.
Affärsenheten Duodopa inom Solvay S.A har behandling av avancerad Parkinsons sjukdom, där önskat behandlingsresultat inte längre erhålls med nuvarande tablettbehandling.
Duodopa är ett behandlingssystem och ges med hjälp av en portabel pump direkt in i tunntarmen, vilket säkerställer en jämn tillförsel och därmed ett jämt upptag av de aktiva substanserna. På så vis ökas patientens rörlighet och livskvalitet betydligt.

För att lyckas i befattningen tror vi att du som söker idag är verksam antingen som produktspecialist i ett läkemedelsföretag alternativt inom vården som t.ex. läkare, sköterska eller medical adviser.
Bakgrund inom Apoteket går också bra.
I grunden är du utbildad sjuksköterska, läkare eller apotekare eller motsvarande, kompletterat med minst 5-6 år i yrkeslivet.

Befattningen rapporterar direkt till vår svenska försäljningschef inom affärsområde Duodopa och du kommer även att arbeta nära vårt Dudopateam i Uppsala.
Jobbet innebär en hel del resor såväl inom som utom Sverige.
För att klara av jobbet måste du behärska både svenska och engelska mycket väl i såväl tal som skrift.

Sänd in din CV tillsammans med en kortfattad intresseanmälan snarast möjligt.
Tjänsten söker du på www.k2search.se

Eventuella frågor besvaras av vår konsult på K2, Lennart Jansson på telefon 08-642 86 26.
Sänd in din ansökan snarast.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id411