Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Consumer and Marketing Intelligence Manager, Stock

JTI Sweden AB ingår i Japan Tobacco, världens tredje största internationella tillverkare av tobaksprodukter. Huvudkontoret ligger i Genève och företaget har cirka 23 000 anställda i sextio länder med försäljning i över 120 länder. I Sverige är företaget marknadsledande med några av landets främsta varumärken, bland annat Camel, Winston, Blend, Right, Level, LD, Benson & Hedges, Silk Cut och John Silver. Snus marknadsförs och säljs under varumärkena Camel, Gustavus, LD och Level. Läs mer på https://www.jti.com

Vi erbjuder
JTI är ett internationellt företag med varumärken som är marknadsledande och välkända. JTI har stora förväntningar på vad som ska åstadkommas de närmaste åren, vilket också gör att resurser avsätts för att uppnå målen. Att nu marknadsavdelningen utökas är ett exempel på det. Detta är en ny tjänst med stor möjlighet att påverka jobbet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, statistik eller marknadsföring och minst 3-5 års erfarenhet av marknadsanalys inom FMCG- branschen. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med marknadsinformationsbaser såsom Nielsen, Cognos m fl. och ett analytiskt sinne och förmågan att överföra försäljningsinformation och marknadsanalys till strategier till taktiska planer. Du har goda kunskaper i officepaketet och behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Egenskaper
Din personliga energi och ditt driv, dina kunskaper inom marketing intelligence och din förmåga att identifiera och kommunicera nya möjligheter väger tungt. Affärssinne kombinerat med strukturerat tänkande och en flexibel inställning är viktiga egenskaper, likaså att du har förmågan att arbeta självständigt. Tjänsten ställer höga krav på att du är kommersiellt driven, har hög social kompetens samt har lätt för att samarbeta över organisatoriska gränser.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Rebecca Rivière tfn 08-642 86 78 eller 0733-70 71 73. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 6 januari 2010. Intervjuer börjar vecka 1. Sök tjänsten på www.k2search.se

.