Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Consumer and Marketing Intelligence Manager, Stock

Jti sweden ab ingår i japan tobacco, världens tredje största internationella tillverkare av tobaksprodukter. Huvudkontoret ligger i genève och företaget har cirka 23 000 anställda i sextio länder med försäljning i över 120 länder. I sverige är företaget marknadsledande med några av landets främsta varumärken, bland annat camel, winston, blend, right, level, ld, benson & hedges, silk cut och john silver. Snus marknadsförs och säljs under varumärkena camel, gustavus, ld och level.

Vi erbjuder
jti är ett internationellt företag med varumärken som är marknadsledande och välkända. Jti har stora förväntningar på vad som ska åstadkommas de närmaste åren, vilket också gör att resurser avsätts för att uppnå målen. Att nu marknadsavdelningen utökas är ett exempel på det.

Kvalifikationer
vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, statistik eller marknadsföring och minst 3-5 års erfarenhet av marknadsanalys inom fmcg- branschen. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med marknadsinformationsbaser såsom nielsen, cognos m fl. Och ett analytiskt sinne och förmågan att överföra försäljningsinformation och marknadsanalys till strategier till taktiska planer. Du har goda kunskaper i officepaketet och behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Egenskaper
din personliga energi och ditt driv, dina kunskaper inom marketing intelligence och din förmåga att identifiera och kommunicera nya möjligheter väger tungt. Affärssinne kombinerat med strukturerat tänkande och en flexibel inställning är viktiga egenskaper, likaså att du har förmågan att arbeta självständigt.

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id608